Stižu novembarske Limuntusove kulturne večeri 10. i 17. novembra

Nakon letnjih Limuntusovih kulturnih večeri u Gradskoj biblioteci u Ljigu i kulturne večeri u restoranu Lazaretto u Lazarevcu, stiže novi ciklus naših programa. Ovaj put se vraćamo u Gradsku biblioteku u Ljigu sa novim gostima iz Smedereva i Novog Sada.

Najpre ćemo u subotu 10. novembra u 19 časova ugostiti pisca i muzičara Edija Sašu Đorđevića iz Smedereva. Edi će nam se predstaviti sa svojom trilogijom o slobodi koju čine romani “Janičar”, “Ustanik” i “Četnik” u izdanju Evro Book-a. Pored pisanja, Edi Saša Đorđević je basista i frontmen hevi metal grupe Patrias s kojom je imao zapažene koncerte širom Srbije, ali i u inostranstvu.

Edi Saša Đorđević
Edi Saša Đorđević
Trilogija o slobodi
Trilogija o slobodi

Sledi program u subotu 17. novembra takođe u 19 časova kada će nam doći gosti iz Novog Sada i to: Boris Mišić, pisac fantastike i horora koji će predstaviti svoju zbirku priča “Vila Šatorica” i recitatorska družina “Među nama” koja se bavi promocijom i recitovanjem poezije uz instrumentalnu pratnju.

Boris Mišić
Boris Mišić
Među nama
Recitatorska družina “Među nama”

Dođite 10. i 17. novembra u Gradsku biblioteku u Ljigu da se družimo i diskutujemo. Od publike očekujemo mnogo pitanja i potpitanja i aktivno učestvuje u programu. Sponzor Limuntusovih kulturnih večeri je i ovaj put salon nameštaja i bele tenike Beotehna iz Ljiga.

1,514 thoughts on “Stižu novembarske Limuntusove kulturne večeri 10. i 17. novembra