Upoznajte Dušku Terzić

Na finalnim Limuntusovim kulturnim večerima u subotu 07. jula od 19 časova imaćete priliku da vidite i izložbu fotografija Duške Terzić, fotografkinje iz Ljiga. O njenim radovima nije potrebno mnogo pričati jer njeni radovi sve govore.
Duška Terzić je profesionalna fotografkinja pre svega poznata po svojim portretima. Devojke uhvaćene njenim objektivom dolaze do svog punog izražaja. Način na koji Duška fotografiše svoje modele postao je prepoznatljiv i unikatan pa se njeni radovi lako mogu prepoznati na društvenim mrežama po ambijentu, stavu modela i elegantnim načinom oblačenja. Ženski svet, muški svet, bilo ko na fotografijama Duške Terzić dobija dimenziju izuzetne otmenosti i stava.

Priroda i kulturno nasleđe takođe su deo interesovanja Duške Terzić. Crkve , manastiri, turističke lokacije i sitni predmeti dobijaju toplinu i poseban identitet kada postanu Duškine fotografije. Jedna od tema njenih radova su i groblja. Život se odvija i na grobljima, poruka je njenih radova.

Baš neke od tih radova imaćete priliku da vidite na izložbi u subotu 07. jula od 19 časova u Gradskoj biblioteci u Ljigu i zato ne propustite priliku.

Gostujuci Autor

Autor koji nije deo našeg tima, ali izlaže svoje radove kod nas.

506 thoughts on “Upoznajte Dušku Terzić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *